Tandlægerne Brønshøj Torv

Tandlægerne Brønshøj Torv har hjulpet mange danskere med at få det smil, de drømmer om. De har bl.a. specialiseret sig i tandregulering med Invisalign – en usynlig form for tandregulering. Klinikken udfører stort set alle former for tandbehandlinger, herunder tandeftersyn, pleje og akut tandbehandling. Klinikken er placeret centralt og offentlig transport kører lige til døren. Der er åbent alle hverdage og om lørdagen.

Læs mere

Meabco kræftbehandling

Meabcos vision er klar: Firmaet vil udvikle en kræftbehandling, der er effektiv og har minimale bivirkninger. Til det formål har Meabco udviklet to produkter i form af præparaterne BP-C1 og BP-C2. Hvor førstnævnte er et nyt anti-cancer-produkt til behandling af kræftsygdomme, er BP-C2 et præparat, der har til formål at helbrede strålingsinducerede skader.

Læs mere

Novo Nordisk

Novo Nordisk

Novo Nordisk er regnet på markedsværdi Danmarks største virksomhed og førende i medicinalindustrien. De står for fremstilling af især insulin og andre diabetesrelaterede produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1923 og har i dag ca. 41.400 ansatte fordelt på 77 lande. Deres produkter markedsføres i mere end 165 lande verden over.

Læs mere

Nygart Privathospital

AK Nygart

Nygart Privathospital er et privathospital beliggende i København, der er specialiseret inden for plastikkirurgi og forskønnende operationer. Blandt andet har de stor erfaring med brystforstørrelser og botox i læber og ansigt. Hos Nygart Privathospital er det også muligt at få permanent hårfjerning eller cool sculpting, der mindsker fedtlaget på kroppen uden kirurgi.

Læs mere