bobestyrer

Hvad er en bobestyrer?

En bobestyrer varetager den afdødes formue og værdier i forbindelse med et dødsfald. Bobestyreren er som regel en advokat med speciale inden for behandling af dødsboer. Der er en række juridiske og praktiske forhold, de efterladte skal tage stilling til, og som advokaten kan hjælpe med.

Læs mere

ATAK Digital logo

ATAK Digital

ATAK Digital er et dansk performance marketing bureau, som gennem mere end 20 år har hjulpet et hav af virksomheder med deres markedsføring og kommunikation.  Det er et oplagt sted at samle alle sine marketing – og kommunikationsaktiviteter, da ATAK Digital er et full-service digitalt marketing bureau:

Læs mere

Kontorrengøring

Professionel rengøring er ikke kun en investering i rene omgivelser. Det er i lige så høj grad en investering i motiverede og produktive medarbejdere. Et beskidt og snavset arbejdsmiljø resulterer i et usundt indeklima, hvilket begrænser medarbejderne i at præstere optimalt. Renice har mange års erfaring med kontorrengøring og klarer med professionalisme og kvalitet for øjet alle de rengøringsopgaver, der knytter sig hertil. Det gælder alt lige fra rengøring af skriveborde, mødelokaler og kontorgangene. At sikre høj hygiejne, et behageligt indeklima og at minimere risiciene for sygdomme er Renices højeste prioritet.

Læs mere

Renice ApS

Bor du i Nordsjælland, og har du en virksomhed, en institution eller måske et privat hjem, som trænger til en kærlig hånd? Med mange års erfaring sikrer Renice, at du får rengøringsservice af højeste kvalitet, hvor fleksibilitet, stabilitet og kvalitet sætter tonen. Med specialuddannet personale garanterer Renice dig den bedste rengøringsservice.

Læs mere

Haus and Honey

Står du og skal have et nyt køkken? Og skal det være noget ud over det sædvanlige? Med hovedkontor i København og fokus på design og funktionalitet tilbyder Haus and Honey tysk køkkenkvalitet, når det er bedst. Med en unik kombination af smukt køkken design og høj funktionalitet til fair priser er du garanteret et luksuskøkken!

Læs mere

Rengøringsservice

Både virksomheder og private kan nyde godt af en grundig og effektiv rengøringsservice. Renice er et rengøringsfirma, der har stor erfaring med god og dybdegående rengøring. De har kompetencerne og redskaberne til at komme ind i alle kroge og hjørner og efterlade et pletfrit resultat. Derfor er man med rengøringsservice fra Renice altid sikret et ekstraordinært resultat.

Læs mere

Låsesmed til bil

Hvis du mister dine bilnøgler, kan en autolåsesmed hjælpe. Autolåsesmed Marschall er en låsesmed, der kan lave nye bilnøgler til næsten alle biler. De har døgnvagt, så du er sikker på, at hjælpen aldrig er mere end et enkelt opkald væk. Desuden rykker de hurtigt ud og hjælper dig, hvor du befinder dig. Gem nummeret i dag – så er du forberedt, når uheldet er ude.

Læs mere

Skrædder Anne Spang

Skrædder Anne Spang er en skrædder beliggende i Holte. Anne Spang har ekspertise i skræddersyede jakkesæt til både mænd og kvinder. Hos denne skrædder kan man altså få skræddersyet et jakkesæt, der tager udgangspunkt i egne ønsker og behov. Mangler du det perfekte jakkesæt til hverdag og fest, så er det skrædder Anne Spang, du skal gå til.

Læs mere

Københavns Låsesmed

Københavns Låsesmed

Københavns Låsesmed er en låsesmed i København, der er god at kende til, hvis man lukker sig selv ude. Københavns Låsesmed har nemlig døgnvagt, der gør, at du kan ringe på alle tidspunkter af døgnet og få hjælp. De har desuden en række andre kompetencer inden for låsefaget, blandt andet oplukning og omkodning og montering af nye låsesystemer.

Læs mere