Google+
Regulær rglr

navnetræk

D1 design er en strategisk design virksomhed. Navnet tager udgangspunkt i det klassiske, velkendte og strategiske brætspil, skak. D1 er dronningens udgangspunkt, og desuden dronningens navn i skakterminologi. Dronningen bliver betragtet som den stærkeste brik – men ikke den vigtigste, den vigtigste brik er kongen/kunden

Man kan associerer navnet D1 til: Felt, strategi, kort, taktik etc. Navnetrækket er tegnet ud fra ideén om 'hestens’ lidt mærkværdige træk, tre frem én til siden.

Dette træk ses i både 1-tallet, 'i’ og 'G’. Typerne er tegnet i en forholdsvis smal version for at holde et raffineret og feminint udtryk.

rglr regulær

negativ

Negativ version til brug på mørk baggrund – eksempelvis billeder.

rglr regulær

grafiske elementer

Det grafiske element er et udsnit af '1’ 'i’ og 'g’ fra navnetrækket, denne form er en grundlæggende del af udtrykket, og bruges i både layout og grundlæggende formgivning af det relevante medie.

rglr regulær

typografi

Det typografiske valg er Advent Pro. Advent Pro bærer den futuriske del af udtrykket og er med til at få det samlet udtryk til at pege fremad, og fremstå prograsiv.

Advent Pro er blandt andet karaktiseret ved at have et 'knækket’ 'i’, som får typografien til at falde naturligt ind i D1 udtrykket.

rglr regulær

farveholdning

Farvepaletten betår af sort, hvid og en mørk grå. Farvepaletten er holdt uden kulør, for at understøtte både ideén og helt lavpraktisk til at være den tydelige og vigtige part.

rglr regulær